Bahçeli mitili bir türlü atamamıştı: İstanbul'a geliyor

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, genel başkanları Devlet Bahçeli'nin İstanbul programına dair açıklamada bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, genel başkanları Devlet Bahçeli'nin İstanbul programına dair açıklamada bulundu. Yalçın, "Genel Başkanımız, partimizin seçim çalışmaları dolayısıyla 14 Haziran’dan itibaren İstanbul’da bir dizi ziyaret ve görüşmede bulunacaktır" dedi.

Bahçeli'nin İstanbul'daki programlarında kentteki hemşeri dernekleri, işçi ve işveren kuruluşları, kadın dernekleri, iş dünyasının önde gelen isimleri ve çeşitli sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir araya geleceği öğrenildi. 

Yalçın, Bahçeli'nin programı ile ilgili olarak şunları kaydetti: 

"MHP teşkilatları tam manasıyla mitili İstanbul’a atmış, âdeta karargâh kurmuştur."

"İstanbul’a mitili atmak demek, İstanbul’un gündemine mitili atmak demektir."

"Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, partimizin seçim çalışmaları dolayısıyla 14 Haziran’dan itibaren İstanbul’da bir dizi ziyaret ve görüşmede bulunacaktır."

"İstanbul programı çerçevesinde Sayın Genel Başkanımız; şehirdeki hemşeri derneklerinin başkan ve yöneticileri, işçi ve işveren kuruluşları, kadın dernekleri, iş dünyasının önde gelen isimleri ve çeşitli sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir araya gelecektir."



-İLGİLİ İÇERİK-

Politika Haberleri

En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte 5 farklı zam senaryosu
İhsan Eliaçık’tan CHP’ye Dikkat Çeken Mesaj: Tuzun Kokmaması Gerekir
CHP Sözcüsü Müslim Sarı'dan dikkat çeken açıklama: "Giden arkadaşlarımız geri gelecek"
Avrupa'da ücret dengesi değişiyor: 5 büyük ekonomiden 4'ünde düşüş bekleniyor
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Ayten Gülsever: Çocuklar çalışmak değil, yaşamak için büyümeli