Bakan Fakıbaba'dan hadsiz çıkış!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa’da AKP’nin milletvekili adaylarına 'Beğenmedik' diyen partililerle ilgili, 'Desinler çok da benim şeyimde değil' diye yanıt verdi.

Şanlıurfa’daki partililerin bu konudaki rahatsızlığını AKP’li Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı dile getirmiş, partisinin 24 Haziran’da yapılacak genel seçim için hazırlanan milletvekili aday listesine tepki göstermişti.

Tepkilerini dile getirmek için AKP Birecik İlçe teşkilatında toplanan partililer adına konuşan Pınarbaşı, liste tercihinin partiye oy kaybettireceği görüşünü savunarak, tepkilerini partileri zarar görmesin diye yumuşatmakla birlikte itirazlarını sürdüreceklerini belirtmişti.

AKP’nin Şanlıurfa listesinde birinci sırada Fakıbaba bulunuyor. Listenin dördüncü sırasındaki isim Zemzem Gülender Açanal ise Danıştay Başkanı Zerrin Güngör’ün dünürü (damadının annesi).

Politika Haberleri

Mansur Yavaş'tan 'Levent Koç' açıklaması: 'Elimi öpmek istedi, öptürmedim'
Demirtaş'ın tahliyesi için yeni tarih verdiler
AKP Sözcüsü Çelik, partisinin 'cumhurbaşkanı adayını' açıkladı
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İzmir Milletvekili Türeli'nin babasının cenaze törenine katıldı
Hacı Bektaş’ta konuşan Cemal Canpolat: Bu coğrafya halen zulme direniyorsa Hüseyin’in kararlılığındandır!