Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun AKP grup toplantısında yaptığı sert konuşmaya Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanı olan Mustafa Akış’tan yanıt geldi. Akış, Davutoğlu’nun konuştuğu saatlerde Twitter üzerinden “Türkiye= RTE= Ak Parti” yazan bir not kağıdı paylaşarak “İster sağdan oku; ister soldan oku. Şu an durum bu” yazılı bir not paylaştı.
NELER OLMUŞTU?
Başbakan Davutoğlu, bugünkü grup toplantısında, gündemde bomba etkisi yaratan Pelikan Dosyası’na ilişkin bir yanıt niteliğinde sayılacak açıklamada bulunmuş ve ‘Nefsimi ayaklarımın altına alırım, her makamı ayağımın tersiyle iterim” diyerek istifa sinyalini vermişti.
Başbakan Davutoğlu'na Saray cephesinden sert yanıt!
Başbakan Davutoğlu'nun AKP grup toplantısında yaptığı sert açıklamalara, AKP eski milletvekili ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı Mustafa Akış'tan yanıt geldi.
Politika Haberleri
Şile Belediyesi'ne 3. dalga operasyon: Çok sayıda gözaltı!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Programını Neden İptal Etti? Yazılı Açıklamayla Duyurdu
TBMM Adalet Komisyonu'nda 12. Yargı Paketi kabul edildi
AKP'li isimden 'siyasi transferlere' tepki: 'Seçimde görürüz'
Emniyet, vergi ve basın mevzuatındaki değişiklikler Meclis'ten geçti