Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AKP Yozgat İl Başkanlığı tarafından Büyük sinema Salonunda düzenlenen AKP Temmuz Ayı İl Danışma Meclis Toplantısına katıldı. Burada konuşan Bozdağ, Türkiye’nin gelişiminin, değişiminin bütün hızıyla devam ettiğini belirterek, şu açıklamaları yaptı:
“Yanı başımızda yaşan 5 yıla yakındır Suriye iç savaşına rağmen, Irak’ta yaşanan yaklaşık 13 yıldır kargaşa, kaos, teröre rağmen Türkiye her alanda büyümesini sürdürüyor. Ekonomimiz büyüyor, enflasyonda aşağıya dönük trend devam ediyor. Faizde düşüşler yine devam ediyor ve Türkiye’nin her yeri şantiye gibi yatırımlarına devam ediyor. bugün Türkiye en fazla büyüyen 3 büyük ülkeden birisidir.
Yozgat’ta bu büyümeden nasibini alıyor, ilçelerimiz de alıyor hep beraber büyüyeceğiz inşallah. Önümüzdeki dönem için önümüzde büyük fırsatlar var. Neden 2019’ kadar ne yerel ne de genel seçim var. Seçimsiz bir dönem siyaset için alın teri dökmek için yeterince bir zamana sahibiz. Bunu iyi kullanacağız 2019’a gelirken Türkiye değiştiği gibi Yozgat’ta bundan payını alarak değişecek.”
Bekir Bozdağ'dan seçim açıklaması
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 2019 yılına kadar ne yerel ne de genel seçimin olmadığını söyledi.
Politika Haberleri
Kılıçdaroğlu'ndan Gaziantep'te dikkat çeken mesaj: "Şimdi yeniden kucaklaşacağız"
Milas Belediyesi'ne operasyon: Belediye Başkanı Fevzi Topuz ve oğlu dahil 18 kişi tutuklandı
CHP'den Fon Yasası'na sert itiraz: "Skandala neden olanlara örtülü af geliyor"
Mustafa Sarıgül'ün koruması gözaltına alındı
Dervişoğlu'ndan Mehmet Uçum'a sert seçim tepkisi: Milletvekillerine şantaj mı yapıyorsunuz?