Bir parti daha açıkladı: İmamoğlu'nu destekleyeceğiz

Doğru Yol Partisi Parti Sözcüsü Kemal Abdullahoğlu, parti olarak Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı.

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Kemal Abdullahoğlu, 23 Haziran seçimlerinde parti olarak Ekrem İmamoğlu'yu destekleyeceklerini söyledi.

Abdullahoğlu yaptığı basın açıklamasında, "DYP olarak verdiğimiz ilk kararda herhangi bir değişiklik yok ve bu pazar yapılacak İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde tüm gücümüzle Sayın Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğiz ''dedi.

Abdullahoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Doğru Yol Partisi'nin İstanbul da önemli sayıda gönüldaş ve sempatizanı bulunmaktadır. Bu sayı özellikle başa baş çıkabilecek seçim sonuçlarında seçimin kaderini direkt etkileyebilecektir. Nitekim 31 Mart seçim sonuçlardaki küçük fark konunun büyük önemini göstermiş bulunmaktadır. Doğru Yol Partisi olarak Sayın Ekrem İmamoğlu'na 23 Haziran seçimlerinde vereceğimiz tam destekle katkı sunacak ve tarihi görevimizi yapmış olacağız." 

Politika Haberleri

Melih Gökçek'ten yeni açıklama: 'FETÖ'nün ölüm listesindeyim'
CHP Grup Başkanı Öztrak: AK Parti’nin 25 Yıllık Karnesi Kırıklarla Dolu
Seçmenin yüzde 55,8’i Gürsel Tekin’in yönetimini başarılı buluyor
CHP'den çiftçiyi destekleme vurgusu: 'Yeni bir düzen inşa edeceğiz'
Sosyal medyada gündem olmuştu! Milyonluk Rolex paylaşımı sonrası AKP’li Gençlik Kolları Başkanı istifa etti