Cem Küçük AKP'de 'Evet' oyu vermeyenleri canlı yayında açıkladı!

Saray'a yakın kalemlerden Cem Küçük, referandumda Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu ile ekiplerinin 'Evet' oyu vermediklerini iddia etti.

Referandum sonuçlarının analiz edildiği Habertürk'teki 'Türkiye'nin Nabzı' programına katılan yandaş gazeteci Cem Küçük, AKP'nin beklediğinin çok altında oy almasının ve büyükşehirlerde HAYIR oylarının önde çıkmasının faturasını Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu ile AKP içinde bu iki isme yakın kişilere çıkardı.

Gül ve Davutoğlu'nun referandumda 'Evet' demediklerini iddia eden Küçük, "Gül davet edildiği halde Kayseri mitingine katılmadı. Davutoğlu Konya mitingine katıldı ama ağzından 'Evet' sözü çıkmadı.Bu isimler ve bunlara yakın isimlerle medyadaki kadroları bu anayasa değişikliğine 'Hayır' dediklerini açıkça savundular" diye konuştu.

Politika Haberleri

Milas Belediyesi'ne operasyon: Belediye Başkanı Fevzi Topuz ve oğlu dahil 18 kişi tutuklandı
CHP'den Fon Yasası'na sert itiraz: "Skandala neden olanlara örtülü af geliyor"
Mustafa Sarıgül'ün koruması gözaltına alındı
Dervişoğlu'ndan Mehmet Uçum'a sert seçim tepkisi: Milletvekillerine şantaj mı yapıyorsunuz?
CHP İstanbul’da yeni dönem: Yüksel’den 39 ilçe ve 963 mahalle için saha seferberliği