CHP İzmir’de kurultay öncesi son zirve!

CHP’de kurultay öncesi İzmir delegeleri pazartesi günü Tarihi Havagazı Fabrikası’nda İl Başkanı Yücel başkanlığında toplanacak.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde(CHP) gözler 25-26 Temmuz’da Ankara’da gerçekleşecek kurultaya çevrildi.

Salgın süreci nedeniyle bir dizi önlem altında gerçekleşecek kurultay için il örgütlerinde de hareketlilik sürüyor.

Geçtiğimiz gün Ankara’ya giderek CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, önümüzdeki hafta adeta kamp kuracağı Ankara mesaisi öncesi İzmir delegeleriyle toplantı kararı aldı.

İl Başkanı Yücel, 20 Temmuz Pazartesi günü saat 13:00’da Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikası’nda kurultay delegeleriyle bir araya gelecek.

Toplantıda Yücel’in Kılıçdaroğlu ile yaptığı kurultay zirvesine yönelik bilgilendirmede bulunması ve Parti Meclisi(PM) için talepleri alması bekleniyor.

İzmir delegeleri pandemi öncesi toplantıda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na tam destek kararı almıştı. 

Politika Haberleri

CHP İstanbul’da yeni dönem: Yüksel’den 39 ilçe ve 963 mahalle için saha seferberliği
Bahçeli'den fon krizi açıklaması: "Milletimizin tasarrufuna göz dikenlere en güçlü yaptırımlar uygulanacak"
Üsküdar'da kritik seçim sonuçlandı: CHP ve Yeni Parti katılmadı, yeni başkanvekili belli oldu
Milas Belediyesi’ne operasyon: Başkan Fevzi Topuz ve oğlu dahil 29 gözaltı
CHP’li Cemal Canpolat’tan dikkat çeken çıkış: “Yanlış yapan bizden olsa bile yanlış diyeceğiz”