CHP Kağıthane, tüm parti örgütüne çağrıda bulundu

CHP Kağıthane İlçe Başkanlığının Örgütten Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Yavuz, tüm parti örgütüne ve kadrolarına “birlik ve beraberlik konusunda daha da hassas olmalıyız” diye çağrıda bulundu.

YURT Gazetesi-Ali AVCU/ Ali Yavuz 22 Ekim Cumartesi günü Nurtepe Mahalle Temsilciliğindeki kadın dayanışma toplantısında yaptığı konuşmada, “Türkiye’nin bugünkü durumunu göz önüne aldığımızda; daha muhafazakar bir yapıya dönüştüğü için erkekler ev toplantılarına katılamıyor. Dolayısıyla burada CHP’li kadınlarımızın yükü ve sorumlulukları daha da artmıştır. Ben inanıyorum ki cumhuriyet kadınları bu zor günleri de aşıp partimizi iktidara taşıyacaktır” dedi.

 

 

Daha örgütlü olmaya mecburuz

 

Yavuz, Nurtepe’den tüm CHP örgütüne ve kadrolarına çağrı yaparak “gün birlik günü, gün dayanışma ve beraber olma günü. Gün ayrılıklarımızı, olumsuzluklarımızı tartışma günü değil. CHP İktidar olmak istiyor ise daha örgütlü olmak zorunda. Buna mecburuz” diye parti örgütüne ve yöneticilerine çağrıda bulundu.

 

 

Politika Haberleri

CHP’de İzmir mesaisi: Kemal Kılıçdaroğlu’na coşkulu karşılama
Ahmet Davutoğlu hakkında 'Cumhurbaşkanına hakaret' soruşturması
Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in ifadesi ortaya çıktı
CHP’li Türeli’den ekonomi çıkışı: “Türkiye çoklu bir kriz içinde”
Bolu Belediyesi'ne 'hayalet araç' operasyonu: 22 gözaltı kararı!