CHP kurultayında Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri seçiliyor... İşte adaylar

Ankara Bilkent Odeon'da dün (25 Temmuz) başlayan Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 37. Kurultayı'nda bugün 60 kişilik Parti Mecilisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belirlenecek. Yüksek Disiplin Kurulu üyeliği için adayların isimleri açıklandı.

CHP’nin “Hedef iktidar” sloganıyla Bilkent Odeon Kültür Merkezi’nde gerçekleşen 37. Olağan Kurultayı’nın ikinci gününde Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu’na (YDK) seçilebilmek için yarış sürüyor.

Gerçek Gündem'in haberine göre delegeler CHP Parti Meclisi, 8’i Kültür ve Bilim Platformu’ndan olmak üzere toplamda 60 kişi için oy kullanacak. 15 kişilik YDK için ise ayrı oy verilecek.

YÜKSEK DİSİPLİN KURULU 

UĞUR BAYRAKTUTAN

SEZGİN KAYA

CEM ARTANTAŞ 

SÜLEYMAN BÜLBÜL

GÜLSÜM FİLORİNALI

BÜLENT MARAKLI

AHMET ÖRSEN ÖZSOY

MAHİR POLAT

MUSTAFA SERDAR SOYDAN

GARİP ERDOĞAN

BÜLENT YÜCETÜRK 

SANİYE GÜL BARUT

DOĞUŞCAN AYGÜN

YİĞİT ACAR

GÜLŞAH DENİZ ATALAR

Politika Haberleri

CHP İstanbul’da yeni dönem: Yüksel’den 39 ilçe ve 963 mahalle için saha seferberliği
Bahçeli'den fon krizi açıklaması: "Milletimizin tasarrufuna göz dikenlere en güçlü yaptırımlar uygulanacak"
Üsküdar'da kritik seçim sonuçlandı: CHP ve Yeni Parti katılmadı, yeni başkanvekili belli oldu
Milas Belediyesi’ne operasyon: Başkan Fevzi Topuz ve oğlu dahil 29 gözaltı
CHP’li Cemal Canpolat’tan dikkat çeken çıkış: “Yanlış yapan bizden olsa bile yanlış diyeceğiz”