CHP'de İzmir kampı

CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun’un İzmir’e geleceği tarih büyük oranda netleşti.

CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun’un İzmir’e geleceği tarih büyük oranda netleşti. İki genel başkan yardımcısı 1-2 Eylül tarihlerinde kentte olacak. Belediye başkanları ve parti yöneticileriyle toplantılar yapacak.

Egedesonsöz'ün haberine göre; İzmir’e ilişkin yoğun çalışma programı ve toplantıları kurultay sonrasına bırakan CHP Genel Merkezi’nin takvimi belli oldu. Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun 1-2 Eylül tarihlerinde İzmir’de olacak. Programı büyük oranda netleşen iki isim bir değişiklik olmazsa İzmir’de partilileri kampa alacak.


 
Salıcı ve Torun’un programının günlük ziyaretler değil arama konferansı ve birebir görüşmeler şeklinde gerçekleşeceği belirtildi. Parti yöneticileri ve ilçe başkanlarıyla bir araya gelecek olan Salıcı isimlere belediye çalışmaları ve örgüt faaliyetleri konusunda önerilerde bulunacak.

Torun ise görüşmelerinin ağırlığını belediye başkanları ve yerel yöneticilere ayıracak. Örgüt-belediye ilişkisi, belediyelerin çalışma programları, projeler, son dönemde yaşanan olaylar, soruşturmalar ve krizler masaya yatırılacak.

Öte yandan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da iki ismin İzmir’de yapacağı toplantıları önemsediği öğrenilirken sonrasında ayrıntılı rapor talebinde bulunduğu de dile getirildi. 

Politika Haberleri

Şerafettin VURGUN ; Dereliye Hizmet İçin Geliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz'dan yerel seçim yorumu: Çantada keklik değil
Burak Akburak: Etkin Siyasetçi ve Sosyal Lider
Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan kimdir?