CHP'de o isim ihraç edildi

CHP'li Canyurt, koltuk eyleminin ardından CHP Ankara İl Başkanlığı Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti.

CHP Keçiören İlçe Teşkilatı üyesi Abbas Canyurt, evinden getirdiği koltukla CHP Genel Merkezi önünde eylem yapmıştı.

Canyurt, "Bu benim kendimce bir eylem şeklim. Partimle ilgili herhangi bir problem ve sıkıntım yok, yöneticilerimle sıkıntım var. Böyle bir eylem düşündüm. Koltuk getirdim oturuyorum. Parti yönetimi, genel merkez yöneticileri yeter artık” demişti.

İHRAÇ EDİLDİ
Canyurt, bu eyleminin ardından CHP Ankara İl Başkanlığı Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti. Disiplin Kurulu, Canyurt hakkında üyelikten kesin çıkarma kararı verdi.

CHP’li Canyurt, bu karara itiraz etti. İtirazı değerlendiren CHP Yüksek Disiplin Kurulu, kesin çıkarma cezasını oy çokluğu ile onayladı.

Politika Haberleri

Mustafa Sarıgül'ün koruması gözaltına alındı
Dervişoğlu'ndan Mehmet Uçum'a sert seçim tepkisi: Milletvekillerine şantaj mı yapıyorsunuz?
CHP İstanbul’da yeni dönem: Yüksel’den 39 ilçe ve 963 mahalle için saha seferberliği
Bahçeli'den fon krizi açıklaması: "Milletimizin tasarrufuna göz dikenlere en güçlü yaptırımlar uygulanacak"
Üsküdar'da kritik seçim sonuçlandı: CHP ve Yeni Parti katılmadı, yeni başkanvekili belli oldu