CHP'li Böke'den Mehmet Şimşek'e manidar cevap!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Twitter'dan yaptığı açıklamada "seçimlerden sonra Ekonomi politikalarında iyileşme olması çok muhtemel" ifadelerini kullandı. Şimşek'e CHP'li Selin Sayek Böke'den yanıt gecikmedi.

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Twitter'dan yaptığı açıklamada politika setinin seçimden sonra iyileşme göstereceğini söyledi. Bloomberg News'un Türkiye Bürp Şefi Benjamin Harvey'in paylaştığı bir habere yanıt veren Şimşek, "

Umuyorum ki, politik pragmatizmin nihayetinde egemen olacağına inanıyorum. Kural tabanlı piyasa ekonomisi, ileriye dönük tek uygulanabilir seçenektir. Bu nedenle, sağlam ve ihtiyatlı bir politika çerçevesine bağlı kalmaya devam ediyoruz. eçimlerden sora Ekonomi politikalarında iyileşme olması çok muhtemel"  ifadesini kullandı.


Mehmet Şimşek "seçimlerden sora Ekonomi politikalarında iyileşme olması çok muhtemel" sözlerine CHP'li Selin sayek Böke'den manidar bir yanıt geldi. Böke: Demek ki siz de CHP'nin iktidara geleceğini tahmin ediyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Politika Haberleri

Mansur Yavaş'tan 'Levent Koç' açıklaması: 'Elimi öpmek istedi, öptürmedim'
Demirtaş'ın tahliyesi için yeni tarih verdiler
AKP Sözcüsü Çelik, partisinin 'cumhurbaşkanı adayını' açıkladı
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İzmir Milletvekili Türeli'nin babasının cenaze törenine katıldı
Hacı Bektaş’ta konuşan Cemal Canpolat: Bu coğrafya halen zulme direniyorsa Hüseyin’in kararlılığındandır!