CHP'li Doğan kadınların sorunlarını dinledi

Çiğlili kadınların sorunlarını dinlemek için sokağa inen Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli Belediye Başkan aday adayı Cemal Doğan kadınların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Doğan sabahın erken saatlerinden geç saatlere kadar süren yoğun çalışmalarına bugün kadınların sorunlarını dinleyerek devam etti.

Çiğli’ye iddialı projelerle geldiğini belirten Doğan kadınların sorunlarını dinlemek için Veranda Cafe’de Çiğlili kadınlarla bir araya geldi.

Çiğli’nin birçok mahallesinden yoğun katılımın olduğu toplantıya gelen kadınlar, kreş, engelli çocuklar ve Çiğli’nin sorunlarını tartıştı.Cemal Doğan kadınlara,yeni doğan bebeklere bebek seti verileceğini yoksul vatandaşlara alışveriş kartı verileceğinin sözünü verdi.

Ötekileştiklerini belirten Çiğlili kadınlar “ Artık yeter söz sırası bizde “ diyerek Doğan’ın çalışmalarında aktif katılacaklarını ifade ettiler.

Politika Haberleri

Mustafa Sarıgül'ün koruması gözaltına alındı
Dervişoğlu'ndan Mehmet Uçum'a sert seçim tepkisi: Milletvekillerine şantaj mı yapıyorsunuz?
CHP İstanbul’da yeni dönem: Yüksel’den 39 ilçe ve 963 mahalle için saha seferberliği
Bahçeli'den fon krizi açıklaması: "Milletimizin tasarrufuna göz dikenlere en güçlü yaptırımlar uygulanacak"
Üsküdar'da kritik seçim sonuçlandı: CHP ve Yeni Parti katılmadı, yeni başkanvekili belli oldu