CHP’li Koç “Hizmet için mazeret bulmayacağız”

Mezitli için çalışmalarını yoğunlaştıran CHP’li Koç, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan A. Adayı Sinan Koç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “hizmet için yetki alanımızda olsun olmasın biz sorumluluğu üzerimize alıyoruz. Söz konusu daha iyi bir yaşam alanıysa bunun için asla mazeret bulmayacağız” ifadelerini kullandı.

Mezitli için çalışmalarını yoğunlaştıran CHP’li Koç, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Açıklamasında vatandaşların yerel yöneticilerin ‘bu bölge yetki alanımızda değil’ davranışının oldukça tepki yarattığını söyleyen Koç, kendilerinin asla bu mazeretlerin arkasına sığınmayacaklarını aktardı. Koç, “Mazeret bulamayacağız. İşimiz hizmet yetki alanımızda olsun olmasın biz sorumluluğu üzerimiz alıyoruz. Mezitli’nin talebi bizim için öncelik olacak. Kentin ve insanımızın yaşamını daha iyi seviye getirmek için hiç bir mazeretin arkasına sığınmayacağız... Biz yaşanılabilir bir kent için geliyoruz. Cadde cadde, sokak sokak tüm mahallelerimizi gezdik vatandaşlarımızı dinledik. Sorunları biliyoruz” şeklinde konuştu.

“Dünyanın en iyileri neden kentimizden çıkmasın”

Mezitli için arzuladıkları yönetim modeli hakkında da açıklamalarda bulunan Sinan Koç, “Biz büyük bir vizyonla yola çıktık. Mezitli’de oluşturacağımız yeni yönetim modeliyle sadece klasik belediyecilik hizmetlerini icra etmeyeceğiz. Büyük projelerimizle Mezitli’yi öncü kentler konumuna getireceğiz. Ancak bizim arzuladığımız bununla da sınırlı değil. Oluşturacağımız bilim, sanat ve spor akademileriyle Mezitli’den dünyanın en iyi biliminsanları, sanatçıları ve sporcuları neden çıkmasın! Evet biz çocuklarımız ve aydınlık gelecekleri için bu konuda da elimizden geleni yapacağız... Çocuklarımızın ve gençlerimizin bu potansiyeli var ve biz bunun farkındayız. Ve hep birlikte başaracağız.”

Politika Haberleri

Şerafettin VURGUN ; Dereliye Hizmet İçin Geliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz'dan yerel seçim yorumu: Çantada keklik değil
Burak Akburak: Etkin Siyasetçi ve Sosyal Lider
Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan kimdir?