CHP'li Özkan: Ancak koronavirüs yayılsın isteyen bir kafa bunu yapardı!

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, "Kriz yönetimi ne bilmiyorlar!" diyerek iktidarı sert sözlerle eleştirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, "Kriz yönetimi ne bilmiyorlar!" diyerek iktidarı sert sözlerle eleştirdi.

Twitter hesabından paylaşım yapan Tuncay Özkan, aniden alınan sokağa çıkma yasağı kararına tepki gösterdi.

Özkan'ın paylaşımı şöyle:

"Evde ekmek yok, ilaç ihtiyacı olan var! Sokaklar kuyruk dolu. Haftalardır uygulanan sosyal izolasyon bir gecede hiç edildi! Kriz yönetimi ne bilmiyorlar! Liyakatsiz ellerde doğru bir karar, koca bir yanlışa döndü! Ancak Koronavirüs yayılsın isteyen bir kafa bunu yapardı! Bravo"

İnsanların acil ihtiyaçlarının karşılayacağı yerlerin açık olacağını neden önceden açıklamadınız? 9 Nisan'da alınan kararı neden yasağa 2 saat kala açıkladınız? Gecenin hayrından gündüzün şerri iyidir der büyükler. Bunu da bilmiyorlar. Sabah neden açıklamadınız?

Sokaklardaki kuyrukların sorumlusu, 9 Nisan'da alınan kararı yasağa 2 saat kala duyuranlardır! CHP'li belediyelerle uğraşmaktan başka bir iş yapmayanlardır! Yönetemiyorsunuz, dökülüyorsunuz. Bırakın belediyelerimiz yapsın!

İlk korona virüs vakası 11 Mart'ta görüldü. Yarın 1 ay olacak. 1 ayda ulaşılan BULAŞ sayısına sokağa çıkma yasağını ilan etme beceriksizliğinizle 2 saatte ulaşacaksınız. Yazıklar olsun.

Bu halk bu yaptığınızı asla unutmaz!

Politika Haberleri

CHP Grup Başkanı Öztrak: AK Parti’nin 25 Yıllık Karnesi Kırıklarla Dolu
Seçmenin yüzde 55,8’i Gürsel Tekin’in yönetimini başarılı buluyor
CHP'den çiftçiyi destekleme vurgusu: 'Yeni bir düzen inşa edeceğiz'
Sosyal medyada gündem olmuştu! Milyonluk Rolex paylaşımı sonrası AKP’li Gençlik Kolları Başkanı istifa etti
Saray’dan yeni anayasa sinyali