CHP'li Toprak: Eşim aday değil!

CHP Genel Başkan Koordinatörü ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, eşi Ece Güner Toprak’ın Beşiktaş Belediye Başkan adayı olacağı iddiasını yalanladı.

Bazı yayın organlarında “CHP’de İstanbul dizayn edildi, belediye başkanları belirlendi” başlığıyla yayınlanan haberde CHP Genel Başkan Koordinatörü ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak’ın eşi Ece Güner Toprak’ın CHP Beşiktaş Belediye Başkan adayı gösterileceği iddia edilmişti. YeniSoluk'tan Hasan Hınıslı'ya konuşan CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, bu iddiayı kesin bir dille reddetti.

Eşi Ece Güner Toprak’ın siyasete sıcak bakmadığını vurgulayan Toprak, ”Böyle yanlış bir bilgi ortalıkta dolanıyor. Eşim siyasete sıcak bakmıyor, kendi mesleğini yapıyor. Bu güne kadar böyle bir talebi olmadı. Eşimin adaylığı hakkında konuşulanların, yazılanların tamamı hayal ürünüdür” ifadelerini kullandı.

Politika Haberleri

Mustafa Sarıgül'ün koruması gözaltına alındı
Dervişoğlu'ndan Mehmet Uçum'a sert seçim tepkisi: Milletvekillerine şantaj mı yapıyorsunuz?
CHP İstanbul’da yeni dönem: Yüksel’den 39 ilçe ve 963 mahalle için saha seferberliği
Bahçeli'den fon krizi açıklaması: "Milletimizin tasarrufuna göz dikenlere en güçlü yaptırımlar uygulanacak"
Üsküdar'da kritik seçim sonuçlandı: CHP ve Yeni Parti katılmadı, yeni başkanvekili belli oldu