Cumhur İttifakı'nda kriz: AKP'de bir istifa daha!

İzmir İl Başkanı Aydın Şengül'ün istifasının ardından Karaman'daki belediye başkanlığı seçimini MHP'ye kaptıran AKP'nin Karaman İl Başkanı Mehmet Er de görevinden istifa etti.

31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Karaman Belediye Başkanlığını MHP'ye kaptıran AKP'de, bir buçuk yıldır il başkanlığı görevini sürdürmekte olan Mehmet Er’in istifa ettiği açıklandı.

İstifa metni Karaman AKP İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yayımlanan açıklamada,“Görmüş olduğum lüzum üzerine 16.04.2019 Salı günü Karaman AK Parti İl Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Davamızın bir neferi olarak her daim hizmet etmeye devam edeceğim. Tüm Karamanlı hemşehrilerime ve Kamuoyuna saygıyla duyrulur. Mehmet Er” ifadelerine yer verildi.

Politika Haberleri

3 bakan yardımcısı görevden alındı
Şerafettin VURGUN ; Dereliye Hizmet İçin Geliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz'dan yerel seçim yorumu: Çantada keklik değil
Burak Akburak: Etkin Siyasetçi ve Sosyal Lider