Davutoğlu’nun eski danışmanından ‘yeni parti’ mesajı

Ahmet Davutoğlu’nun başbakanlığı döneminde basın danışmanlığı görevini üstlenen Osman Sert, Twitter hesabı üzerinden dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından tasfiye edilen isimlerin yeni bir parti kuracağına yönelik iddialar hız kazanırken, Ahmet Davutoğlu’nun da çalışmalarına devam ettiği iddia ediliyor.

Son olarak Ahmet Davutoğlu’nun başbakanlığı döneminde ‘basın danışmanlığı’ görevini üstlenen Osman Sert, sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşım yaptı.

‘TOPLUMU KUTUPLAŞTIRAN NOBRANLIĞA KARŞI’

Sert, yaptığı paylaşımda “Toplumu kutuplaştıran, her türlü değeri kısa vadeli öncelikler için istismar etmekten çekinmeyen bir nobranlığa karşı; herkesin hukukunu koruyan, herkesin acısına duyarlı bir bilinç yeşeriyor” ifadelerini kullanırken, söz konusu açıklama ‘yeni parti’ye yoruldu.

Politika Haberleri

Dervişoğlu'ndan Mehmet Uçum'a sert seçim tepkisi: Milletvekillerine şantaj mı yapıyorsunuz?
CHP İstanbul’da yeni dönem: Yüksel’den 39 ilçe ve 963 mahalle için saha seferberliği
Bahçeli'den fon krizi açıklaması: "Milletimizin tasarrufuna göz dikenlere en güçlü yaptırımlar uygulanacak"
Üsküdar'da kritik seçim sonuçlandı: CHP ve Yeni Parti katılmadı, yeni başkanvekili belli oldu
Milas Belediyesi’ne operasyon: Başkan Fevzi Topuz ve oğlu dahil 29 gözaltı