Enis Berberoğlu'ndan mesaj var

CHP Milletvekili Şenal Sarıhan, tutuklu milletvekili Enis Berberoğlu’nu Maltepe Cezaevi’nde ziyaret etti.

CHP’li vekiller tarafından düzenli olarak ziyaret edilen Enis Berberoğlu, Cumartesi günü Mehmet Bekaroğlu, bugün ise Sarıhan tarafından ziyaret edildi.

Ziyaret sonrası izlenimlerini açıklayan Sarıhan,  Berberoğlu’nun sağlığının iyi ve moralinin yüksek olduğunu belirerek “ Milletvekili arkadaşımız kendisine yapılan hukuksuzluğun Anayasa Mahkemesi’nde düzeltileceği umudunu taşıyor” dedi.
 
"MÜCADELEYE HEP BİRLİKTE DEVAM ETMELİYİZ"
 
MİT TIR'larının durdurulmasına ilişkin görülen dava kapsamında 14 Haziran'da tutuklanan Berberoğlu, Cumhuriyet Gazetesi çalışanlarından bir bölümünün tahliye edilmesini “kısmi adalet” olarak değerlendirerek gazetecilerin ifade özgürlüğünün ve halkın haber alma hakkının bu tür gözaltı, tutuklama ve cezalandırmalarla açıkça ihlal edildiğini ifade etti.  Tutuklu gazetecilerin gazetecilerin bir an önce özgürlüğüne kavuşmasını dilediğini belirten Berberoğlu “Demokratik bir ortamın oluşması için hak arama mücadelesini hep birlikte sürdürülmeliyiz” dedi.

Politika Haberleri

CHP'den Fon Yasası'na sert itiraz: "Skandala neden olanlara örtülü af geliyor"
Mustafa Sarıgül'ün koruması gözaltına alındı
Dervişoğlu'ndan Mehmet Uçum'a sert seçim tepkisi: Milletvekillerine şantaj mı yapıyorsunuz?
CHP İstanbul’da yeni dönem: Yüksel’den 39 ilçe ve 963 mahalle için saha seferberliği
Bahçeli'den fon krizi açıklaması: "Milletimizin tasarrufuna göz dikenlere en güçlü yaptırımlar uygulanacak"