Erbakan'dan mesaj var: Beni AKP'nin günahlarına alet etmeyin

Necmettin Erbakan'ın fotoğraflarıyla afiş yapıp, Kayseri caddelerinde "Evet" kampanyası yürütülmesine Saadet Partisi'nden sert tepki geldi. Saadet Partisi, ilgili afişleri kaldırttı ve yerlerine Erbakan'ın, "Beni AKP'nin günahlarına alet etmeyin" sözlerinin yer aldığı afişleri astı 

Referanduma sayılı günler kala, Necmettin Erbakan'ın fotoğraflarıyla afiş yapıp, Kayseri caddelerinde "Evet" kampanyası yürütülmesine Saadet Partisi'nden sert tepki geldi. Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan, kimin tarafından yaptırıldığı ve asıldığı belli olmayan afişler için YSK'ye şikayette bulunduklarını belirtti.

16 Nisan'da yapılacak referandum öncesi, Kayseri’de özellikle kent merkezinde bazı noktalara eski Saadet Partisi Genel Başkanı, Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın fotoğrafının yer aldığı afişler asıldı. Erbakan’ın fotoğrafının altına kendisine aitmiş gibi “Daha hızlı kalkınma için Başkanlık sistemini mecburi görüyoruz” ifadeleri yazıldı.

Saadet Partisi ise ilgili afişleri kaldırdı ve yerine Erbakan'ın, "Beni AKP'nin günahlarına alet etmeyin" sözlerinin yer aldığı afişler asıldı.

"İSTİSMAR ETTİĞİNİZ İNSAN SİZİ SİYONİZMİN EN BÜYÜK HİZMETKÂRI İLAN ETMİŞTİ"

Sosyal medya hesabı üzerinden Erbakan fotoğrafının yer aldığı afişi paylaşan Arıkan, “İstismar edilmedik hiçbir şey bırakmadınız. Yazıklar olsun ahlak yoksunları. İstismar ettiğiniz insan, sizi siyonizmin en büyük hizmetkarı ilan etmişti” ifadelerini kullandı. 

Politika Haberleri

Milas Belediyesi'ne operasyon: Belediye Başkanı Fevzi Topuz ve oğlu dahil 18 kişi tutuklandı
CHP'den Fon Yasası'na sert itiraz: "Skandala neden olanlara örtülü af geliyor"
Mustafa Sarıgül'ün koruması gözaltına alındı
Dervişoğlu'ndan Mehmet Uçum'a sert seçim tepkisi: Milletvekillerine şantaj mı yapıyorsunuz?
CHP İstanbul’da yeni dönem: Yüksel’den 39 ilçe ve 963 mahalle için saha seferberliği