Erdoğan'dan FETÖ'nün hakim ve savcılarına övgü dolu sözler

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resmi Twitter hesabından FETÖ’cü savcı ve hakimlerine yönelik övgü dolu sözlerinin silinmemesi dikkat çekti.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resmi Twitter hesabında FETÖ kumpas davalarında rol alan hakim ve savcılarla ilgili paylaşımları yer almaya devam ediyor.

Erdoğan’ın “millet adına” yargılama yaptıklarını belirttiği FETÖ’cü hakim ve savcıların bir kısmı Türkiye’den firar ederken, bir kısmı da hapis cezası almıştı.

Ergenekon davası ise 4 bin 403 günün ardından kumpas davası kabul edilmiş, 235 sanık hakkında mahkeme, "Ergenekon örgütünü kurma", "yönetme" suçundan beraat kararı vermişti.

İşte Erdoğan'ın resmi hesabında yer almaya devam eden o tweet:

Kaynak Yeniçağ: Erdoğan'dan FETÖ'nün hakim ve savcılarına övgü dolu sözler

Politika Haberleri

Melih Gökçek'ten yeni açıklama: 'FETÖ'nün ölüm listesindeyim'
CHP Grup Başkanı Öztrak: AK Parti’nin 25 Yıllık Karnesi Kırıklarla Dolu
Seçmenin yüzde 55,8’i Gürsel Tekin’in yönetimini başarılı buluyor
CHP'den çiftçiyi destekleme vurgusu: 'Yeni bir düzen inşa edeceğiz'
Sosyal medyada gündem olmuştu! Milyonluk Rolex paylaşımı sonrası AKP’li Gençlik Kolları Başkanı istifa etti