Erkan Baş Altaylı'ya sert çıktı

‘Üçüncü havalimanı işçileri sudan sebeplerle ayaklandı’ diyen gazeteci Fatih Altaylı’ya HDP Milletvekili Erkan Baş’tan geldi.

HDP Milletvekili Erkan Baş'tan Fatih Altaylı'ya: 24 saat o şantiyede yatmasını rica ediyorum. Gitsin 24 saat o iş koşullarında çalışsın şu anda aldığı aylığı ben kendi cebimden vereceğim.

Halk TV’de Çağlar Cilara’nın konuğu olan HDP İstanbul Milletvekili Erkan Baş, üçüncü havalimanı işçilerinin sudan sebeplerle ayaklandığını savunan Fatih Altaylı’ya, “24 saat o şantiyede yatmasını rica ediyorum. Gitsin 24 saat o iş koşullarında çalışsın şu anda aldığı aylığı ben kendi cebimden vereceğim” diyen Erkan Baş, işçilerin çalışma koşullarıyla ilgili de, “Orası Nazi kampı gibi” benzetmesini yaptı.

Politika Haberleri

Mustafa Sarıgül'ün koruması gözaltına alındı
Dervişoğlu'ndan Mehmet Uçum'a sert seçim tepkisi: Milletvekillerine şantaj mı yapıyorsunuz?
CHP İstanbul’da yeni dönem: Yüksel’den 39 ilçe ve 963 mahalle için saha seferberliği
Bahçeli'den fon krizi açıklaması: "Milletimizin tasarrufuna göz dikenlere en güçlü yaptırımlar uygulanacak"
Üsküdar'da kritik seçim sonuçlandı: CHP ve Yeni Parti katılmadı, yeni başkanvekili belli oldu