Eski AKP'li isim: AKP bu 5 nedenle kaybetti

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın eski metin yazarı ve AKP Ankara eski Milletvekili Aydın Ünal, sosyal medya hesabından AKP'nin önünde 5 büyük sorun olduğunu ifade etti.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın eski metin yazarı ve eski AKP Ankara eski Milletvekili Aydın Ünal, Twitter hesabından yaptığı açıklamalarda yerel seçimlere dair çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. 

Daha önce, "AK Parti'nin önündeki en büyük sorun, Pelikan adı verilen paralel örgüttür" diyen Aydın Ünal, bu kez "Olanda hayır vardır. Umula ki ibret alına... Hem AK Parti’nin (yerelde) muhalefeti iktidarı kadar, hatta daha da muhteşem olur" dedi.

Ünal, AKP'nin önünde 5 büyük sorun olduğunu ifade ederken, "AK Parti’nin önündeki 5 büyük sorun: 1. Ekonomi (güvensizlik, işsizlik, enflasyon vb) 2. FETÖ ile mücadelede adaletsizlik algısı 3. Pelikanist medya/troll düzeni 4. Kibir ve keyfilik algısı 5. Politika, propaganda-söylemde (ikna) dağınıklık Hepsi de kolayca aşılabilir sorunlar" ifadelerini kullandı. 

Aydın Ünal'ın paylaşımları şu şekilde:

Politika Haberleri

CHP'den Halk TV'ye kayyım tepkisi: "CHP'ye saldırmayı tercih edenleri de görüyoruz"
Araştırma önergesini siz getirin, biz destekleyelim
Ayten Gülsever'den Halk TV'ye kayyım tepkisi: Kılıçdaroğlu'nu hedef göstermek de tehlikeli
Çalışan emeklilere rapor parası şartı: Kimler ödeme alabilecek?
Müslim Sarı'dan meclis üyelerine sert tepki: Partiyle ilişkileri kesilecek