Fatma Şahin'den skandal gaf: Ferhat’ın Şirin’i deldiği gibi…

AKP'nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in seçmenlere hitap ederken büyük bir gaf yaptığı görüntüler ortaya çıktı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in bir miting esnasında dilinin sürçmesi sosyal medyada alay konusu oldu.

Aynı zamanda 31 Mart Mahalli Seçimleri için de partisinin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olan Şahin mitingde “Dağları deliyoruz. Ferhat’ın Şirin’i deldiği gibi” ifadelerini kullandı.

Son günlerde Gaziantep'te AKP'lilerin gaflarının üzerine bir yenisi daha eklenmiş oldu. Daha bir kaç gün önce AKP'li vekil, Fatma Şahin'in otobüsündeyken vatandaşlara “Şeyin trene baktığı gibi bakıyorlar” demişti. Gaziantep Oğuzeli'nin AKP'li adayı da CHP'lilere ve gazetecilere “G.tünüzü yırtıp başınıza da geçirseniz dersinizi alacaksınız" gibi ifadeler kullanmıştı.

Politika Haberleri

Seçmenin yüzde 55,8’i Gürsel Tekin’in yönetimini başarılı buluyor
CHP'den çiftçiyi destekleme vurgusu: 'Yeni bir düzen inşa edeceğiz'
Sosyal medyada gündem olmuştu! Milyonluk Rolex paylaşımı sonrası AKP’li Gençlik Kolları Başkanı istifa etti
Saray’dan yeni anayasa sinyali
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’ndan Suriye mesajı: “Türkiye, Orta Doğu’da barışın kurucu gücü olmalı”