Fehmi Koru açıkladı: Abdullah Gül, YSK'nın İstanbul kararı için ne dedi?

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e yakınlığıyla bilinen gazeteci Fehri Koru, Gül'ün YSK'nın İstanbul seçimlerinin yenilenmesi kararına yönelik rahatsızlık ve tedirginlik duyduğunu söyledi.

İstanbul’da seçimlerin yenilenme kararının yankıları sürerken, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e yakınlığıyla bilinen gazeteci Fehmi Koru, Gül’ün de bu durumdan rahatsız ve tedirgin olduğunu söyledi.

BBC’den Mark Lowen, AK Parti’nin itirazı üzerine Yüksek Seçim Kurulu’nun İstanbul’daki büyükşehir belediye başkanlığı seçimlerini yenileme kararı almasının ardından bir analiz kaleme aldı.
Analizde Fehmi Koru’nun da görüşlerine yer veren Lowen, gazetecinin “(Gül) Bu durumdan son derece rahatsız ve tedirgin” dediğini aktardı.

Lowen ayrıca, Koru’nun ‘Gül’ün eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan ile birlikte yeni parti kuracağını’ söylediğini de belirtti.

Politika Haberleri

Dervişoğlu'ndan Mehmet Uçum'a sert seçim tepkisi: Milletvekillerine şantaj mı yapıyorsunuz?
CHP İstanbul’da yeni dönem: Yüksel’den 39 ilçe ve 963 mahalle için saha seferberliği
Bahçeli'den fon krizi açıklaması: "Milletimizin tasarrufuna göz dikenlere en güçlü yaptırımlar uygulanacak"
Üsküdar'da kritik seçim sonuçlandı: CHP ve Yeni Parti katılmadı, yeni başkanvekili belli oldu
Milas Belediyesi’ne operasyon: Başkan Fevzi Topuz ve oğlu dahil 29 gözaltı