Gazeteci Ali Ergin Demirhan gözaltına alındı

Sendika.Org editörü Ali Ergin Demirhan GBT araması sırasında "Erdoğan'a hakaret" iddiasıyla hakkında yürütülen bir soruşturma gerekçe gösterilerek gözaltına alındı

Sendika.Org editörü Ali Ergin Demirhan, İstanbul’da yolda yürürken denk geldiği GBT araması sırasında “Erdoğan’a hakaret” iddiasıyla hakkında yürütülen bir soruşturma gerekçe gösterilerek gözaltına alındı.

Demirhan, kendisini gözaltına alan polisler tarafından Aksaray Karakolu’na götürüldü. Avukatından edindiğimiz bilgiye göre, editörümüz Ali Ergin Demirhan bugün karakolda tutulacak, yarın sabah ifadesini vermek üzere adliyeye çıkarılacak.

Demirhan, aylık dosya kontrolünde bir şey çıkmamasına ve tebligat yapılmamasına karşın gözaltına alınmasına tepki gösterdi.

DİSK/Basın-İş de aynı zamanda yönetim kurulu üyesi olan Demirhan’ın gözaltına alınmasına tepki gösterdi, “Ellerinizi gazetecilerin üzerinden çekin” dedi.

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine mektup
Silifke Belediyesi'ne operasyon: Belediye Başkanı Mustafa Turgut dahil çok sayıda gözaltı!
Adalar Belediyesi'ne operasyon: Başkan Ali Ercan Akpolat gözaltına alındı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay CHP’den istifa etti
Türk Siyasetine Yeni Bir Parti: Asil Parti Resmen Kuruldu