HDP'den İstanbul hamlesi

Halkların Demokratik Partisi (HDP), bölge kentlerinden oy kullanmak üzere İstanbul’a gidecek seçmenlerin yol masrafını karşılama kararı aldı.

HDP Diyarbakır teşkilatı görevlisi Edip Binbir, partisinin 31 Mart politikasının 23 Haziran’da da sürdüğünü söyleyerek İstanbul’da ikamet eden tüm HDP’lilerin oy kullanması için yoğun çalışma yürütüldüğünü ifade etti.

Binbir, bu kapsamda hem Ramazan Bayramı hem de yaz tatili olması nedeniyle Diyarbakır’a gelen İstanbul seçmenlerinin pazar günü yapılacak seçimde oy kullanmasını talep etti.

Partisinin aldığı karar doğrultusunda bölge kentlerinden oy kullanmak üzere İstanbul’a gidecek seçmenlerin yol masrafının karşılanacağını aktaran Binbir, bunun için seçmenlerin HDP il ve ilçe örgütlerine başvurması gerektiğini söyledi.

Politika Haberleri

En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte 5 farklı zam senaryosu
İhsan Eliaçık’tan CHP’ye Dikkat Çeken Mesaj: Tuzun Kokmaması Gerekir
CHP Sözcüsü Müslim Sarı'dan dikkat çeken açıklama: "Giden arkadaşlarımız geri gelecek"
Avrupa'da ücret dengesi değişiyor: 5 büyük ekonomiden 4'ünde düşüş bekleniyor
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Ayten Gülsever: Çocuklar çalışmak değil, yaşamak için büyümeli