Hükümet Sözcüsü Bozdağ'dan erken seçim açıklaması

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, erken seçim için 'Seçimler 2019'da, vaktinde yapılacaktır. Erken seçim yapma AK Parti döneminde zaten olmamıştır. Bundan sonra da olmayacaktır' diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tutuklanacağı yönündeki iddiaları değerlendiren Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, "Bu tamamen CHP'nin uydurduğu, CHP'nin değirmenine su taşıma hedefi güden, hükümeti ve AK Parti'yi haksız bir konuma itmeyi hedefleyen uydurma bir tartışmadır. Tartışmanın kaynağı da bizzat CHP'dir. Olmayan bir şey üzerinden varmış gibi bir algı yaratma gayreti ortaya çıkıyor" açıklamasını yaptı.

Bekir Bozdağ, "Öyle atletle karavan içerisinde fotoğraf çektirip, 'halkın adamı' diye yandaş medyaya manşet yapılarak halkın adamı olunmuyor. Yaşantınızla, konuşmanızla, her türlü hal ve tutumunuzla halkın adamı olursunuz. Halk sizi kendi adamı kabul eder" diye konuştu.

Politika Haberleri

CHP’de İzmir mesaisi: Kemal Kılıçdaroğlu’na coşkulu karşılama
Ahmet Davutoğlu hakkında 'Cumhurbaşkanına hakaret' soruşturması
Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in ifadesi ortaya çıktı
CHP’li Türeli’den ekonomi çıkışı: “Türkiye çoklu bir kriz içinde”
Bolu Belediyesi'ne 'hayalet araç' operasyonu: 22 gözaltı kararı!