Hüsnü Süslü'nün 'hayır' videosu olay oldu

CHP PM Üyesi Dr. Hüsnü Süslü, "Hayır" kampanyasına çektiği bir video ile katıldı. Melih Gökçek Süslü'nin videosunu trolledi.

"Yıllarca sigaraya uyuşturucuya 'hayır' dedik, şimdi aydınlık bir Türkiye için 'hayır' diyoruz. İlaç gibi gelecek" ifadelerini kullandı. Hüsnü Süslü'nün bu videosunu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, rt ederek, referandumu hiç gündemine almayarak "Türkiye'de uyuşturucu fabrikasını ilk kuran CHP'dir" diyerek konuyu başka yerlere çekmeye çalıştı.

 


HÜSNÜ SÜSLÜ'DEN YANIT GEÇİKMEDİ

CHP PM Üyesi Dr. Hüsnü Süslü, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek "Bakınız, bu haraketler, referandumu "Kaybetme Korkusu, içerir." cevabını verdi.

 


'DİPLOMALI' GÖNDERME

Hüsnü Süslü bir başka trolle ise "Siyasetçiden önce Doktor'um. Hemde "DİPLOMALI" siz bilmezsiniz. #HAYIR" cevabını verdi. 

Politika Haberleri

Kılıçdaroğlu'ndan Gaziantep'te dikkat çeken mesaj: "Şimdi yeniden kucaklaşacağız"
Milas Belediyesi'ne operasyon: Belediye Başkanı Fevzi Topuz ve oğlu dahil 18 kişi tutuklandı
CHP'den Fon Yasası'na sert itiraz: "Skandala neden olanlara örtülü af geliyor"
Mustafa Sarıgül'ün koruması gözaltına alındı
Dervişoğlu'ndan Mehmet Uçum'a sert seçim tepkisi: Milletvekillerine şantaj mı yapıyorsunuz?