İmamoğlu: Tebrik çiçekleriniz LÖSEV, Mehmetçik Vakfı ve ÇYDD'ye bağış olsun

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, görevi devralmasının ardından bir duyuru yayımlayarak, kendisini tebrik etmek isteyenlerin çiçek göndermek yerine bazı vakıf ve derneklere bağışta bulunmalarını istedi.

Sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşanİstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,"Tebrik çiçekleriniz bağış olsun! Kıymetli hemşehrilerim, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tebriği için çiçek vb. yollamak yerine aşağıdaki sivil toplum kuruluşlarına bağışta bulunabilirsiniz" yazdı.

İmamoğlu, isteyenlerin TSK Mehmetçik Vakfı, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği veya LÖSEV'e bağışta bulunabileceğini ifade etti.

'ÇİÇEK YERİNE BAĞIŞTA BULUNUN' DİYEN DİĞER BELEDİYE BAŞKANLARI

31 Mart Yerel Seçimi sonrası bazı belediye başkanları tebrik için gönderilecek çiçek, çikolata yerine bağış yapılmasını istemişti. İstanbul Şişli'de Muammer Keskin, Onkoloji Vakfı'na, Avcılar'da Turan Hançerli Türkiye Sakatlar Derneği'ne, Tunceli'de Fatih Mehmet Maçoğlu sokak hayvanlarına ve İzmir'de Tunç Soyer, Gültepe Kütüphanesi'ne kitap bağışı yapılmasını istemişti.

Politika Haberleri

Melih Gökçek'ten yeni açıklama: 'FETÖ'nün ölüm listesindeyim'
CHP Grup Başkanı Öztrak: AK Parti’nin 25 Yıllık Karnesi Kırıklarla Dolu
Seçmenin yüzde 55,8’i Gürsel Tekin’in yönetimini başarılı buluyor
CHP'den çiftçiyi destekleme vurgusu: 'Yeni bir düzen inşa edeceğiz'
Sosyal medyada gündem olmuştu! Milyonluk Rolex paylaşımı sonrası AKP’li Gençlik Kolları Başkanı istifa etti