İmamoğlu'ndan gençlik çıkışı

CHP’de Salı günü yapılacak Parti Meclisi toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ilan edilmesi beklenen Ekrem İmamoğlu, proje çalışmalarını hızlandırdı.

YURT/ÖZEL

Adaylığının ilan edilmesini beklemeden sahaya inen İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’ndeki partili üyelerinin ardından bu kez rotayı gençlere kırdı.

YENİ VİZYON ÇIKIŞI
Pazar günü gençlerle buluşan İmamoğlu, gençlerle İstanbul’a ilişkin kendisinin projelerini anlattı ve gençlerden gelen önerileri dinledi.

Gençlerle buluşmasını kendisine ait sosyal medya hesabından paylaşan İmamoğlu, “Gençlerimizle bugün İstanbul’u konuştuk. Bu kentin yeni bir vizyona, yeni bir çalışma azmine ve en çok da enerjiye ihtiyacı var” ifadesini kullandı.

GENÇELERLE YÖNETME SÖZÜ
Gençlerle İstanbul’u yönetme konusundaki tercihini de ortaya koyan İmamoğlu, “Gençlerin her zaman önemsendiği ve karar alma süreçlerinde yer aldığı bir yerel yönetim anlayışı, hem sağlıklı hem de yaratıcı olacaktır” dedi.

İmamoğlu, toplantıya katılan CHP İstanbul Gençlik Kolları’ndaki gençlere teşekkür ederek, paylaşımını sonlandırdı.

Politika Haberleri

CHP’li Türeli’den ekonomi çıkışı: “Türkiye çoklu bir kriz içinde”
Bolu Belediyesi'ne 'hayalet araç' operasyonu: 22 gözaltı kararı!
Melih Gökçek'ten yeni açıklama: 'FETÖ'nün ölüm listesindeyim'
CHP Grup Başkanı Öztrak: AK Parti’nin 25 Yıllık Karnesi Kırıklarla Dolu
Seçmenin yüzde 55,8’i Gürsel Tekin’in yönetimini başarılı buluyor