İstanbul'da AKP'ye şok üstüne şok! Yine Ekrem İmamoğlu'nun oyu arttı

İstanbul Bağcılar'da AKP'nin itirazları sonucu oylar yeniden sayıldı. CHP'nin oyları 315 arttı. Kadıköy'de ise CHP'nin oylarına 454 ekleme daha yapıldı.

İstanbul Bağcılar'da AKP'nin itirazları sonucu oylar yeniden sayıldı. CHP'nin oyları 315 arttı. CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Bağcılar'da yaşanan gelişmeyi duyurdu.

Yarkadaş, "İstanbul Bağcılar 4. Bölge'de yapılan itirazlar sonucu oylar yeniden sayıldı. CHP'nin oyları böylece 315 tane daha arttı.

Kadıköy'de yapılan yeni sayımda CHP'nin oylarına 454 ekleme daha yapıldı. Bu gidişle fark, 30 binin üstüne çıkacak gibi görünüyor. AKP'nin iddiaları boş..." diye yazdı. 

Politika Haberleri

Dervişoğlu'ndan Mehmet Uçum'a sert seçim tepkisi: Milletvekillerine şantaj mı yapıyorsunuz?
CHP İstanbul’da yeni dönem: Yüksel’den 39 ilçe ve 963 mahalle için saha seferberliği
Bahçeli'den fon krizi açıklaması: "Milletimizin tasarrufuna göz dikenlere en güçlü yaptırımlar uygulanacak"
Üsküdar'da kritik seçim sonuçlandı: CHP ve Yeni Parti katılmadı, yeni başkanvekili belli oldu
Milas Belediyesi’ne operasyon: Başkan Fevzi Topuz ve oğlu dahil 29 gözaltı