İşte CHP'nin Ankara adayı

CHP Parti Meclisi'nde Mansur Yavaş'ın adaylığına ilişkin kapalı oylama kararı alındı.

CHP Parti Meclisi'nde Mansur Yavaş'ın adaylığına ilişkin kapalı oylama kararı alındı.

CHP PM'de kapalı oylamadan salt çoğunluğun kabul oyunu alan Mansur Yavaş CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

Parti Meclisi'nde yapılan oylamada Mansur Yavaş'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasına ilişkin 45 kabul, 12 ret oyu verildi.

Kararın ardından Mansur Yavaş, Twitter'dan açıklama yaptı. Yavaş, ''Başkent Ankara adaylığı için şahsımı lâyık gören Millet İttifakı’nın Genel Başkanları Sayın Kılıçdaroğlu’na, Sayın Akşener’e ve parti yöneticilerine teşekkür ederim. Bu güveni,seçimi kazanıp, başarı ile taçlandırmak boynumuzun borcudur. Yolumuz açık olsun. Allah’ın izni, halkımızın takdiriyle Cumhuriyetimizin kalbi Güzel Ankara’ya hizmetkar olmaya talibim. Parti ayrımı yapmaksızın tüm Ankaralılara teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.'' ifadelerini kullandı. 

Politika Haberleri

CHP’li Türeli’den ekonomi çıkışı: “Türkiye çoklu bir kriz içinde”
Bolu Belediyesi'ne 'hayalet araç' operasyonu: 22 gözaltı kararı!
Melih Gökçek'ten yeni açıklama: 'FETÖ'nün ölüm listesindeyim'
CHP Grup Başkanı Öztrak: AK Parti’nin 25 Yıllık Karnesi Kırıklarla Dolu
Seçmenin yüzde 55,8’i Gürsel Tekin’in yönetimini başarılı buluyor