İşte CHP'nin Ankara adayı

CHP Parti Meclisi'nde Mansur Yavaş'ın adaylığına ilişkin kapalı oylama kararı alındı.

CHP Parti Meclisi'nde Mansur Yavaş'ın adaylığına ilişkin kapalı oylama kararı alındı.

CHP PM'de kapalı oylamadan salt çoğunluğun kabul oyunu alan Mansur Yavaş CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

Parti Meclisi'nde yapılan oylamada Mansur Yavaş'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasına ilişkin 45 kabul, 12 ret oyu verildi.

Kararın ardından Mansur Yavaş, Twitter'dan açıklama yaptı. Yavaş, ''Başkent Ankara adaylığı için şahsımı lâyık gören Millet İttifakı’nın Genel Başkanları Sayın Kılıçdaroğlu’na, Sayın Akşener’e ve parti yöneticilerine teşekkür ederim. Bu güveni,seçimi kazanıp, başarı ile taçlandırmak boynumuzun borcudur. Yolumuz açık olsun. Allah’ın izni, halkımızın takdiriyle Cumhuriyetimizin kalbi Güzel Ankara’ya hizmetkar olmaya talibim. Parti ayrımı yapmaksızın tüm Ankaralılara teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.'' ifadelerini kullandı. 

Politika Haberleri

AKP Sözcüsü Çelik, partisinin 'cumhurbaşkanı adayını' açıkladı
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İzmir Milletvekili Türeli'nin babasının cenaze törenine katıldı
Hacı Bektaş’ta konuşan Cemal Canpolat: Bu coğrafya halen zulme direniyorsa Hüseyin’in kararlılığındandır!
İngiltere Başbakanı Keir Starmer istifa etti
12. Yargı Paketi TBMM'ye sunuldu! Sistem baştan aşağı değişiyor