İşte İmamoğlu'nun ilk icraatı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilk çalışma toplantısını gerçekleştirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mesaisinin ilk gününde belediye çalışanlarıyla tanıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sabah FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın, ''Çalar Saat'' programına katıldıktan sonra, Saraçhane'deki merkez binaya gelerek, mesaisine başladı.

İlk olarak basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İmamoğlu, daha sonra makamına çıkarak, çeşitli toplantılar gerçekleştirdi. İmamoğlu, toplantıların ardından, bulunduğu kattaki belediye çalışanlarıyla tanıştı.

Odaları tek tek dolaşan İmamoğlu, çalışanlara başarı diledi. Son olarak mutfak bölümüne giren İmamoğlu, çalışanlara, ''Yemekte ne vardı bugün'' diye sordu. ''Musakka vardı. Sizin için de antrikot'' yanıtını aldı. Çalışana, ''Neden'' diye soran İmamoğlu, ''O şekilde hazırlandı'' yanıtını aldı.

Bu duruma kayıtsız kalmayan İmamoğlu, ''Olmaz, yanlış. Birine musakka, birine antrikot olmaz. Bir dahakine aynısı olacak'' talimatını verdi. 'Şehirdeki insanları eşitlemeye geliyorum'' diyen İmamoğlu, böylece ilk olarak ''tabldotu eşitlemiş'' oldu.

Politika Haberleri

Dervişoğlu'ndan Mehmet Uçum'a sert seçim tepkisi: Milletvekillerine şantaj mı yapıyorsunuz?
CHP İstanbul’da yeni dönem: Yüksel’den 39 ilçe ve 963 mahalle için saha seferberliği
Bahçeli'den fon krizi açıklaması: "Milletimizin tasarrufuna göz dikenlere en güçlü yaptırımlar uygulanacak"
Üsküdar'da kritik seçim sonuçlandı: CHP ve Yeni Parti katılmadı, yeni başkanvekili belli oldu
Milas Belediyesi’ne operasyon: Başkan Fevzi Topuz ve oğlu dahil 29 gözaltı