İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu'ndan şok sözler

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, saldırıdan bir gün önce TSK askerlerinin bölgede sıkıştığını Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’a ilettiklerini açıkladı.

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, saldırıdan bir gün önce TSK askerlerinin bölgede sıkıştığını Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’a ilettiklerini açıkladı. Ağıralioğlu konuya ilişkin olarak "Hava kuvvetlerimizin buna dair bilgisinin olması gerekirdi" tepkisinde bulundu.

Ağıralioğlu, TSK'nin saldırıyı ön görecek askeri yeterliliğe sahip olduğunu belirterek, "Bana dün gelen bir bilgide çocukların bölgede vurulmaktan korktukları ve bize lojistik olarak ulaşmalarının mümkün olmadıkları kadar sıkıştıkları bilgisi dün geldi ve bunu Savunma Bakanı'na ilettim. Bir hava saldırısı bekleniyordu demek ki. Hava kuvvetlerimizin buna dair bilgisinin olması gerekirdi" ifadelerini kullandı.

Ağıralioğlu KRT ekranlarında "Ben devlet terbiyesi almış bir siyasetçiyim, bütün detayı açıklamadım televizyonda" dedi.

Politika Haberleri

CHP İstanbul’da yeni dönem: Yüksel’den 39 ilçe ve 963 mahalle için saha seferberliği
Bahçeli'den fon krizi açıklaması: "Milletimizin tasarrufuna göz dikenlere en güçlü yaptırımlar uygulanacak"
Üsküdar'da kritik seçim sonuçlandı: CHP ve Yeni Parti katılmadı, yeni başkanvekili belli oldu
Milas Belediyesi’ne operasyon: Başkan Fevzi Topuz ve oğlu dahil 29 gözaltı
CHP’li Cemal Canpolat’tan dikkat çeken çıkış: “Yanlış yapan bizden olsa bile yanlış diyeceğiz”