İYİ Parti'den YSK'ya İstanbul çağrısı

İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Cihan Paçacı, "YSK'yı bir an önce 31 Mart'ta sandıktan çıkan İstanbullu seçmenlerin iradesini ilan etmeye davet ediyorum" dedi.

İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Cihan Paçacı, "YSK'yı bir an önce 31 Mart'ta sandıktan çıkan İstanbullu seçmenlerin iradesini ilan etmeye davet ediyorum" dedi.

Paçacı, İYİ Parti Başkanlık Divanı toplantısının ardından yaptığı basın açıklamasında, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlayarak, tüm basın emekçilerine özgür bir çalışma ortamı diledi. Basın emekçilerinin sorunlarının bulunduğunu belirten Paçacı, İYİ Parti olarak sorunların çözümünde basın emekçilerinin yanında olduklarını vurguladı.

Paçacı, AKP döneminde üretimin ve istihdamın gerilediğini, işsizliğin artığını iddia ederek, işçi ve emekçilerin de hayatlarını çağdaş standartlarda sürdürme imkanlarının kalmadığını savundu. Ödenen ücretlerin asgari yaşam standartlarını karşılamaktan uzak olduğunu kaydeden Paçacı, iş hukuku ve mevzuat alanının daraldığını, yapılan düzenlemelerin emekçilerin aleyhine olduğunu söyledi.

Paçacı, emeklilikte yaşa takılanlar konusunun kanayan bir yara olduğuna değinerek, sorunun giderilmesi için İYİ Parti tarafından yapılan girişimlerin AKP ve MHP tarafından engellendiğini öne sürdü.

Sosyal hayatın her alanında şiddetin arttığına işaret eden Paçacı, "Artan hayat pahalılığı, işsizlik, cehalet, sayıları milyonlara ulaşan göçmenlerin ülkemize taşıdığı olumsuzluklar ve buna benzer nedenlerden dolayı insanlarımız hoşgörü, sabır ve birlikte yaşama arzularını kaybetme noktasına gelmiştir" diye konuştu.

Politika Haberleri

Melih Gökçek'ten yeni açıklama: 'FETÖ'nün ölüm listesindeyim'
CHP Grup Başkanı Öztrak: AK Parti’nin 25 Yıllık Karnesi Kırıklarla Dolu
Seçmenin yüzde 55,8’i Gürsel Tekin’in yönetimini başarılı buluyor
CHP'den çiftçiyi destekleme vurgusu: 'Yeni bir düzen inşa edeceğiz'
Sosyal medyada gündem olmuştu! Milyonluk Rolex paylaşımı sonrası AKP’li Gençlik Kolları Başkanı istifa etti