Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a Albayrak için bakanlık önerisi

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın damadı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak için 'Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı yapabilir' tavsiyesinde bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın ekonomiye verdiği zararın 100 milyar doları geçtiğini söyledi. Karamollaoğlu, "Sayın Erdoğan 'ben Berat Bey'i çok seviyorum ille de Bakan yapacağım' diyorsa Berat Bey'e farklı bir bakanlık verebilir, mesela Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı gibi!” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu’nun, geçtiğimiz günlerde açıkladığı büyüme rakamlarını değerlendirdi.

Ekonominin, dördüncü çeyrekte yüzde 3 küçüldüğünü 2018 yılının tamamında yüzde 2,6 büyüdüğünü söyleyen Karamollaoğlu, kişi başına düşen gelir seviyesinin 2008 seviyesine gerilerek 9.632 dolara düştüğünü ifade etti.

İşsiz sayısının 4 milyona çıktığını söyleyen Karamollaoğlu, “Yani bu demek oluyor ki son 10 yıl boşa gitti. Hazineden Sorumlu Bakan Sn. Berat Albayrak’ın ekonomiye maliyeti 100 milyar doları geçti” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Beraat Albarak’ın değiştirilmesi gerektiğini ifade eden Karamollaoğlu, “Sn. Erdoğan 'ben Berat Bey'i çok seviyorum ille de Bakan yapacağım' diyorsa Berat Bey'e farklı bir bakanlık verebilir, mesela Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı gibi!” tavsiyesinde bulundu.

Politika Haberleri

CHP'den Halk TV'ye kayyım tepkisi: "CHP'ye saldırmayı tercih edenleri de görüyoruz"
Araştırma önergesini siz getirin, biz destekleyelim
Ayten Gülsever'den Halk TV'ye kayyım tepkisi: Kılıçdaroğlu'nu hedef göstermek de tehlikeli
Çalışan emeklilere rapor parası şartı: Kimler ödeme alabilecek?
Müslim Sarı'dan meclis üyelerine sert tepki: Partiyle ilişkileri kesilecek