Kılıç, iftiralara karşı 'Hukuk Kılıcını' çekti

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, kendisi ve ailesi hakkında atılan iftiralara yanıt verdi.

Konuyu yargıya taşıdığını vurgulayan Ali Kılıç, “5 yıldır zihni ve yüreği kirli bu güruh, yine ve yeniden yenilmeye ve hesap vermeye mahkum olacaktır” dedi. Konuya ilişkin sosyal medya hesaplarından da açıklamayı paylaşan Kılıç şunları ifade etti:

“Maltepelilerle kurduğumuz temeli güven, samimiyet ve hizmete dayanan gönül köprüsünü yıkmaya çalışanlara geçit vermeyeceğim!

2019 Mahalli İdareler Seçimlerine yaklaştığımız bu günlerde şahsım, Maltepeli hemşerilerimin güveniyle temsil ettiğim kurumum ve ailem; iftira ve gerçek dışı ithamlara dayanan çirkin, planlı ve organize saldırılara maruz kalmaktadır.
5 yıldır zihni ve yüreği kirli bu güruh, yine ve yeniden yenilmeye ve hesap vermeye mahkum olacaktır.

Rant ve bireysel menfaat uğruna iftira atanların cezasını Yüce Adaletinin vereceğini biliyorum. Hizmet alanında ise Maltepe halkının en iyi yanıtı sandığa yansıtacağına inandığımı belirtirken, bu konuda kirli zihniyete karşı hukuki haklarımı kullanmak üzere harekete geçtiğimi kamuoyunun bilgilerine sunuyorum.”
 

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İzmir Milletvekili Türeli'nin babasının cenaze törenine katıldı
Hacı Bektaş’ta konuşan Cemal Canpolat: Bu coğrafya halen zulme direniyorsa Hüseyin’in kararlılığındandır!
İngiltere Başbakanı Keir Starmer istifa etti
12. Yargı Paketi TBMM'ye sunuldu! Sistem baştan aşağı değişiyor
CHP’de “Olaysız” devir teslim: Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı alkışlarla asıldı! “Arınacağız” pankartı dikkat çekti