Kılıçdaroğlu'ndan il başkanlarına: Bu listeye sahip çıkın

Gerçek Gündem'in özel haberine göre; CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "75 kişilik bir anahtar liste hazırlayacağım. Bu listeye sahip çıkın" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin il başkanlarıyla toplantı yaptı.

CHP Genel Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Kılıçdaroğlu, kurultay sürecini değerlendirdi. Kılıçdaroğlu'nun İl başkanlarına, "Pazar günü için 75 kişilik bir anahtar liste göndereceğim. Bu listeye sahip çıkın. 30-40 kişilik, ya da 52 kişilik listeler benim değildir" dediği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu'nun 75 kişilik bir liste hazırlayarak, delegelerin mevcut PM üyelerinin performansını değerlendireceği bir yöntemi devreye sokacağı belirtildi.

Delegeler, 60 kişinin seçileceği PM için, istediği takdirde 75 kişilik anahtar listeden tercih yapacak.

(gercekgundem.com)

Politika Haberleri

CHP Grup Başkanı Öztrak: AK Parti’nin 25 Yıllık Karnesi Kırıklarla Dolu
Seçmenin yüzde 55,8’i Gürsel Tekin’in yönetimini başarılı buluyor
CHP'den çiftçiyi destekleme vurgusu: 'Yeni bir düzen inşa edeceğiz'
Sosyal medyada gündem olmuştu! Milyonluk Rolex paylaşımı sonrası AKP’li Gençlik Kolları Başkanı istifa etti
Saray’dan yeni anayasa sinyali