Kocadon da kararını verdi!

MHP'nin Muğla Adayı olacağı söylenen Kocadon'la Kılıçdaroğlu başbaşa görüştü.

CHP'nin Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon'un MHP'nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacağı yönündeki iddialar netliğe kavuştu.

İddiaların medyada dile getirilmesinin ardından Kocadon önceki gün Ankara'ya davet edildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile Mehmet Kocadon yaklaşık bir saat görüştü.

www.gercekgundem.com 'un edindiği bilgiye göre, Kocadon cuma günü ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun makamına davet edildi. Kılıçdaroğlu burada Kocadon'la baş başa görüştü. CHP'li başkanı dinleyen Kılıçdaroğlu'nun Kocadon'a "Görevinizi sürdürmenizi istiyoruz" dediği öğrenildi. Kocadon'un da görüşmenin ardından arkadaşlarıyla durum değerlendirmesi yaptığı ve gelişmeleri aktardığı belirtildi. Kocadon'un çalışma arkadaşlarına "Kaldığımız yerden devam edeceğiz" dediği belirtildi.

Öte yandan CHP Genel Merkezi'nin Bodrum'da adaylık başvurusunda bulunan sekiz adayı da pazar günü genel merkeze davet ettiği öğrenildi.

Politika Haberleri

AKP Sözcüsü Çelik, partisinin 'cumhurbaşkanı adayını' açıkladı
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İzmir Milletvekili Türeli'nin babasının cenaze törenine katıldı
Hacı Bektaş’ta konuşan Cemal Canpolat: Bu coğrafya halen zulme direniyorsa Hüseyin’in kararlılığındandır!
İngiltere Başbakanı Keir Starmer istifa etti
12. Yargı Paketi TBMM'ye sunuldu! Sistem baştan aşağı değişiyor