Kocağolu’nun İzmir için adayı belli oldu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 7 Ocak’taki CHP İl Kongresi’ne adayını açıklayacak.

Dün geceden itibaren Kocaoğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü Deniz Yücel’in ismini il başkan adayı olarak belediye başkanlarına tek tek iletti.

Kocaoğlu'nun aradığı başkanlara Yücel için "Genç, yıpranmamış ve yeni bir isim" tanımı yaptığı öğrenilirken, başkanlardan Yücel için destek istedi. 

ENGİN’İN DESTEĞİYLE SİYASETE GİRDİ

Siyasete 2014 yerel seçimlerinde eski il başkanı Ali Engin’in desteğiyle giren ve Büyükşehir ile Buca Belediye Meclis Üyesi seçilen Yücel, CHP ve SHP’de uzun yıllar siyaset yapan Esen Yücel’in oğlu… 1977 doğumlu avukat Deniz Yücel’e, Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Sözcülüğü görevi verilmişti.

Politika Haberleri

Etimesgut Belediye Meclisi CHP Dedi: Yeni Dönem Başkanvekili Belli Oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski danışmanından dikkat çeken 'çerçeve yasa' çıkışı
Müsavat Dervişoğlu'ndan vekillere çağrı: 'Tarih ve millet affetmeyecek!'
Tutuklanan Menderes Belediye Başkanı görevinden uzaklaştırıldı
'Çerçeve yasa' Adalet Komisyonu’nda kabul edildi!