Kocası CHP’den aday olunca Cemaat gazetesini bıraktı…

Ralli pilotu Burcu Çetinkaya, Işıkçılar Cemaati’nin yayın organı Türkiye gazetesi ile yollarını ayırdı.

Gazete yönetiminin ayrılık kararı almasına gerekçe olarak, Çetinkaya’nın eşi Mehmet Fatih Bucak‘ın CHP’nin Siverek belediye başkan adayı olması ileri sürüldü.

Üç yılı aşkın süredir Türkiye gazetesi için söyleşiler yapan Burcu Çetinkaya, Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Türkiye gazetesinin talebi üzerine yollarımızı nazikçe ayırdık. Geçen 5.5 sene ve değerli dostluklar ve deneyimler için kocaman teşekkürler” ifadelerini kullandı. Çetinkaya, ayrılık için başka bir gerekçe sunmadı.

Sputnik’in haberine göre; kulislerde, Çetinkaya’nın eşi Mehmet Fatih Bucak’ın CHP tarafından Siverek Belediye Başkanlığı’na aday gösterilmesinin bu karara neden olduğu söyleniyor. Burcu Çetinkaya 2015 yılında Bucak Aşireti’nden Mehmet Fatih Bucak’la evlenmişti.

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Benden arınmayı yapacağım diye korkuyorlar
Erdoğan'dan 'CHP' ve 'mutlak butlan' mesajları: 'Şaibesiz kurultay yapmayı öğrenin'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine mektup
Silifke Belediyesi'ne operasyon: Belediye Başkanı Mustafa Turgut dahil çok sayıda gözaltı!
Adalar Belediyesi'ne operasyon: Başkan Ali Ercan Akpolat gözaltına alındı