Koç'un bu projesi çok konuşulacak!

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan A. Adayı Sinan Koç’un Mezitli için hazırladığı projeler arasında yer alan ‘Deniz kayalıklarında kapsül kafeler’ projesinin oldukça ses getireceği ve Türkiye’de örnek projelerden biri olacağını belirtiliyor.

‘Mersin sahilleri yeni çehre kazanacak’

Sinan Koç, ‘Mezitli için markalaşma zamanı’ sloganıyla hazırladığı projelerinin detaylarını kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor. Bu projelerden biri olan deniz kayalıklarında kapsül kafeler projesi ise oldukça ilginç. Koç, bu proje ile Mersin sahillerine farklı bir çehre kazandıracaklarını ifade etti.

“Sahillerimiz markalaşacak”

Proje ile ilgili konuşan Koç, “Deniz kayalıklarını cam fanus ve kapsül kafelerle donatacağız sahillerimiz dünyada ve Türkiye’de marka olacak. Proje ile vatandaşlarımız aileleri ve sevdikleriyle vakit geçirebileceği yemek yiyebileceği kafelerde oturarak dış mekanı izleyebilecek ve gürültüden uzak denizle baş başa streslerini atabilecek. Kapsül kafeler farklı tasarımlarıyla örnek bir proje olurken sadece Mezitli değil Mersin için de bir marka olacak.” İfadelerini kullandı.

Politika Haberleri

Mustafa Sarıgül'ün koruması gözaltına alındı
Dervişoğlu'ndan Mehmet Uçum'a sert seçim tepkisi: Milletvekillerine şantaj mı yapıyorsunuz?
CHP İstanbul’da yeni dönem: Yüksel’den 39 ilçe ve 963 mahalle için saha seferberliği
Bahçeli'den fon krizi açıklaması: "Milletimizin tasarrufuna göz dikenlere en güçlü yaptırımlar uygulanacak"
Üsküdar'da kritik seçim sonuçlandı: CHP ve Yeni Parti katılmadı, yeni başkanvekili belli oldu