Koray Aydın'dan CHP iddialarına açıklama!

Bağımsız Ankara Milletvekili Koray Aydın, sosyal medya hesabından CHP'ye geçeceği yönündeki iddialara yanıt verdi.

Bağımsız Ankara Milletvekili Koray Aydın, "Basında ve sosyal medyada çıkan CHP'ye geçeceğime dair haberler doğru değildir. CHP'ye veya herhangi bir partiye geçmem söz konusu değildir. Siyasette yoluma, aziz Türk milletinin emrinde ve hizmetinde, bağımsız Türk milliyetçisi olarak devam ediyorum" dedi.

Aydın, sosyal medya hesabından CHP'ye geçeceği yönündeki iddialara yanıt verdi. Bu haberlerin doğru olmadığını belirten Aydın, şunları kaydetti: 

"Basında ve sosyal medyada çıkan CHP'ye geçeceğime dair haberler doğru değildir. CHP'ye veya herhangi bir partiye geçmem söz konusu değildir. Siyasette yoluma, aziz Türk milletinin emrinde ve hizmetinde, bağımsız Türk milliyetçisi olarak devam ediyorum. Kamuoyunun bilgisine."

Politika Haberleri

Bahçeli'den fon krizi açıklaması: "Milletimizin tasarrufuna göz dikenlere en güçlü yaptırımlar uygulanacak"
Üsküdar'da kritik seçim sonuçlandı: CHP ve Yeni Parti katılmadı, yeni başkanvekili belli oldu
Milas Belediyesi’ne operasyon: Başkan Fevzi Topuz ve oğlu dahil 29 gözaltı
CHP’li Cemal Canpolat’tan dikkat çeken çıkış: “Yanlış yapan bizden olsa bile yanlış diyeceğiz”
Mansur Yavaş'tan parti değiştiren belediye başkanlarına sert sözler: "Hesabını sandıkta verecekler!"