Mahmut Tanal tedavi altına alındı

31 Mart seçimlerinden sonra İstanbul’daki oy çuvallarının üzerinde uyuyan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Kumpas davaları sırasında kırılan ayağında meydana gelen ödem ve şişlik nedeniyle tedavi altına alındı.

31 Mart seçimlerinden sonra İstanbul'daki oy çuvallarının üzerinde uyuyan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Kumpas davaları sırasında kırılan ayağında meydana gelen ödem ve şişlik nedeniyle tedavi altına alındı. Evinde dinlenen Tanal ‘'Kısa sürede tedavim sonuçlanacak, 23 Haziran'da milli iradenin tecellisi için yine çalışacağım. Demokrasi nöbeti kaldığı yerden devam ediyor'' dedi.

Sözcü'den Yavuz Alatan'ın haberine göre, Tanal Silivri'deki Ergenekon, Balyoz davalarını izlerken içeri girmesine izin verilmeyince barikatların üzerinden atlamak zorunda kalmış ve ayağı kırılmıştı.

Politika Haberleri

Melih Gökçek'ten yeni açıklama: 'FETÖ'nün ölüm listesindeyim'
CHP Grup Başkanı Öztrak: AK Parti’nin 25 Yıllık Karnesi Kırıklarla Dolu
Seçmenin yüzde 55,8’i Gürsel Tekin’in yönetimini başarılı buluyor
CHP'den çiftçiyi destekleme vurgusu: 'Yeni bir düzen inşa edeceğiz'
Sosyal medyada gündem olmuştu! Milyonluk Rolex paylaşımı sonrası AKP’li Gençlik Kolları Başkanı istifa etti