Mansur Yavaş'tan yeni hamle: Halka açtı!

Ankara'da mazbatasını almasından itibaren yaptığı hamlelerle dikkatleri üzerine çeken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Belediye Meclis toplantılarını halka açtı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş başkanlığında toplanan Belediye Meclisi’nde Büyükşehir, ASKİ ve EGO’nun 2018 mali yılı faaliyet raporları onaylandı.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen üçüncü oturumda; geçen toplantı tutanak özetinin oylanmasının ardından Başkan Yavaş Büyükşehir, EGO ve ASKİ’nin 2018 mali yılı faaliyet raporlarının yer aldığı başkanlık yazılarının gündeme alınmasını oylamaya sundu.

Oy birliği ile gündeme alınan faaliyet raporlarının görüşülüp karara bağlanması için yasa gereği Meclise 1. Başkanvekilinin başkanlık etmesi gerektiğini söyleyen Başkan Yavaş, koltuğunu 1. Başkanvekili Fatih Ünal’a bırakarak, Meclis sıralarına geçti.

Büyükşehir, ASKİ ve EGO’nun 2018 Mali Yılı Faaliyet Raporları oy çokluğu ile kabul edilirken, toplantıya Başkentliler de yoğun ilgi gösterdi.

Politika Haberleri

Melih Gökçek'ten yeni açıklama: 'FETÖ'nün ölüm listesindeyim'
CHP Grup Başkanı Öztrak: AK Parti’nin 25 Yıllık Karnesi Kırıklarla Dolu
Seçmenin yüzde 55,8’i Gürsel Tekin’in yönetimini başarılı buluyor
CHP'den çiftçiyi destekleme vurgusu: 'Yeni bir düzen inşa edeceğiz'
Sosyal medyada gündem olmuştu! Milyonluk Rolex paylaşımı sonrası AKP’li Gençlik Kolları Başkanı istifa etti