Melih Gökçek 23 Haziran çalışmalarına başladı!

AKP’li eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifa ettirilen Melih Gökçek, AKP küskünleriyle“kucaklaşma” çağrısında bulundu.

Gökçek, İstanbul seçimlerine dair sandığa gitmeyen AKP'li küskünler üzerinden bir hesap yaparken, yaklaşık 500 bin oy için, "Bu oyların en az %80'i AK Parti'ye küsen sandığa gelmeyen seçmen. Küsen gelirse iş bitti" dedi.

Gökçek'in "küskünler" paylaşımı, İstanbul seçimleri üzerinden "beni de görün" mesajı olarak yorumlandı.

İşte Gökçek'in o paylaşımı:

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’ndan Suriye mesajı: “Türkiye, Orta Doğu’da barışın kurucu gücü olmalı”
SDG'nin feshedilmesinin ardından Erdoğan'dan ilk mesaj: 'Bölgemizde tarih yeniden yazılıyor'
Erdoğan'dan Ahlat'ta 'süreç' açıklaması: 'Yeni bir dönemin kapıları açılacak'
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Yörük Etkinliğinde Yoğun İlgi: “Toroslar’ın Çadırı Türkiye’nin Umududur”
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Benim Kökenim de Yörük