Mersin'de Vahap Seçer, mazbatasını aldı

CHP'li Vahap Seçer, Mersin Adliyesi'ne gelerek, mazbatasını aldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen CHP'li Vahap Seçer, Mersin Adliyesi'ne gelerek, mazbatasını aldı. Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktıktan sonra belediyedeki makamına geçen Seçer, görevi Burhanettin Kocamaz'dan devraldı.

Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Vahap Seçer'in adliyede düzenlenen mazbata törenine, çok sayıda partili katıldı.

'BELEDİYE EMİN ELLERDEDİR'

Mersin'e yaptığı hizmetlerden dolayı Kocamaz'a teşekkür eden Başkan Seçer ise "Bu yarışın kazananı CHP ve adayı Vahap Seçer olmuştur; ama aslında Mersin kazanmıştır, Türkiye kazanmıştır. Burhanettin beyin takdir ettiğimiz hizmetleri vardır. Kendinin de özellikle altını çizdiği, vatandaşların yararına olan, halkın yararına olan, mazlumun, fakirin yararına olan her türlü proje ve faaliyet devam edecektir. Yurttaşlarımız endişe duymasın; belediye emin ellerdedir. Biz daha iyisini yapma iddiası ile vatandaşlarımızın bize güvenmesini istedik ve bu güveni de aldık. Seçim kazandık. Daha önceki başkanların Mersin'e verdiği hizmetleri çok öteye taşımak için gecemizi gündüzümüze katacağız" diye konuştu.

Politika Haberleri

Melih Gökçek'ten yeni açıklama: 'FETÖ'nün ölüm listesindeyim'
CHP Grup Başkanı Öztrak: AK Parti’nin 25 Yıllık Karnesi Kırıklarla Dolu
Seçmenin yüzde 55,8’i Gürsel Tekin’in yönetimini başarılı buluyor
CHP'den çiftçiyi destekleme vurgusu: 'Yeni bir düzen inşa edeceğiz'
Sosyal medyada gündem olmuştu! Milyonluk Rolex paylaşımı sonrası AKP’li Gençlik Kolları Başkanı istifa etti