MHP’de başkanlığa aday olduklarını açıklayan Sinan Oğan ve Koray Aydın hakkında inceleme başlatıldı. Karara gerekçe olarak genel başkan adayları Sinan Oğan ve KorayAydın'ın MHP yönetimini hedef alan açıklamaları gösterildi.
AKŞENER İÇİN DE İNCELEME BAŞLATILMIŞTI
MHP Genel Merkezi daha önce de “Baş paralelci Bahçeli’dir” sözü üzerine Meral Akşener hakkında da inceleme başlatmıştı.
SON İDDİA ÜMİT ÖZDAĞ İLE İLGİLİ
MHP'de başkan adaylarından Ümit Özdağ ile ilgili de flaş bir iddia var. Kulislerde, milletvekili olan Özdağ'ın MYK kararıyla partiden ihraç istemiyle disipline sevk edilebileceği konuşuluyor.
MHP, 2 isim hakkında inceleme başlattı!
MHP Genel Merkezi, Meral Akşener'in ardından yaptıkları açıklamalar nedeniyle Koray Aydın ve Sinan Oğan hakkında inceleme başlattı.
Politika Haberleri
Şile Belediyesi'ne 3. dalga operasyon: Çok sayıda gözaltı!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Programını Neden İptal Etti? Yazılı Açıklamayla Duyurdu
TBMM Adalet Komisyonu'nda 12. Yargı Paketi kabul edildi
AKP'li isimden 'siyasi transferlere' tepki: 'Seçimde görürüz'
Emniyet, vergi ve basın mevzuatındaki değişiklikler Meclis'ten geçti