MHP'den Gül, Arınç ve Davutoğlu'na veryansın

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman Gül, Arınç ve Davutoğlu hakkında sert ifadeler kullandı.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, “Bir yandan Abdullah Gül, bir yandan Davutoğlu, bir yandan Arınç sistemli bir şekilde Türk siyasetini yeniden dizayn etme gayretine girişmişlerdir. Türk milleti bu tiyatroyu daha önce izledi. Bunlara ağzının payını verdi, yeniden vermek için 23 Haziran’ı fırsat bilmektedir” dedi.

‘TÜRK SİYASETİNİ YENİDEN DİZAYN ETME GAYRETİNE GİRİŞMİŞLERDİR’

Büyükataman, 23 Haziran İstanbul seçimleri için ‘her şey çok güzel olacak’ diyenler ile 2009’da sözde açılım sürecini başlatırken ‘güzel şeyler olacak’ diyen zihniyetin aynı zihniyet olduğunu belirterek, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“2009’da Abdullah Gül, ‘güzel şeyler olacak’ dedikten sonra ülke olarak gün yüzü görmedik. FETÖ’cü Emre Uslu’nun ‘güzel şeyler olacak’ sözlerinin ardından bunların ‘güzel çocuklar’ dedikleri teröristler, 15 Temmuz’da milletin hem iradesine, hem bedenine bomba yağdırdı. Daha sonra Yenikapı ruhu ile hepsi karanlık odalarına çekildi. Şimdi yeniden gemi azıya almış görünüyorlar. Yeni bir felakete milliyetçi hareket olarak geçit vermemek için hazır ve kararlıyız. Bir yandan Abdullah Gül, bir yandan Davutoğlu, bir yandan Arınç sistemli bir şekilde Türk siyasetini yeniden dizayn etme gayretine girişmişlerdir. Türk milleti bu tiyatroyu daha önce izledi. Bunlara ağzının payını verdi, yeniden vermek için 23 Haziran’ı fırsat bilmektedir.”

Politika Haberleri

Melih Gökçek'ten yeni açıklama: 'FETÖ'nün ölüm listesindeyim'
CHP Grup Başkanı Öztrak: AK Parti’nin 25 Yıllık Karnesi Kırıklarla Dolu
Seçmenin yüzde 55,8’i Gürsel Tekin’in yönetimini başarılı buluyor
CHP'den çiftçiyi destekleme vurgusu: 'Yeni bir düzen inşa edeceğiz'
Sosyal medyada gündem olmuştu! Milyonluk Rolex paylaşımı sonrası AKP’li Gençlik Kolları Başkanı istifa etti